Fahrettin Altun, Erdoğan'ın ikinci tur "endişesini" açıkladı

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın ikinci tur "endişesini" açıkladı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara İl Başkanlığı ile bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Erdoğan'ın o toplantıda yaptığı "hayati"...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara İl Başkanlığı ile bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Erdoğan'ın o toplantıda yaptığı "hayati" uyarıyı açıkladı.

Fahrettin Altun, sosyal medyada yayımladığı açıklamada, Erdoğan'ın "En büyük düşmanımız rehavettir, tavsamadır ve zafer sarhoşluğudur" dediğini aktardı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs'ta yapılan 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'nde yüzde 50+1 şartını sağlayamamış ve seçim ikinci tura kalmıştı. Aynı gün yapılan milletvekili genel seçiminde ise Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı aldı.

Altun'un açıklaması şöyle:

Bugün Cumhurbaşkanımız AK Parti Ankara İl Başkanlığı ile yaptığı toplantıda çok önemli bir hakikate dikkat çekti, hayati bir uyarıda bulundu.

Dedi ki sayın Cumhurbaşkanımız, “Arkadaşlar, en büyük düşmanımız rehavettir, tavsamadır ve zafer sarhoşluğudur. Maçın ilk yarısını önde tamamladık. İnşallah büyük bir avantajla girdiğimiz ikinci yarıyı da önde tamamlayıp zafer kazanacağız. Ancak unutmayın ki bu maçın hakemi millettir. O nedenle daha çok ter dökeceğiz, daha fazla mücadele edeceğiz, daha fazla gönüle dokunacağız, daha fazla sayıda insanı ikna edeceğiz. Böylece 28 Mayıs’ta zaferimizi ilan edeceğiz.”

Cumhurbaşkanımızın bu önemli çağrısı ve uyarısı hepimizin kulağına küpe olmalı…