Fatih Altaylı: Bekir Bozdağ’ın unuttuğu bir grup var, sonuca göre bazıları da Audi’lerinde pudra şekeri çekecekler burunlarına

Fatih Altaylı: Bekir Bozdağ’ın unuttuğu bir grup var, sonuca göre bazıları da Audi’lerinde pudra şekeri çekecekler burunlarına
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Şanlıurfa’dan AKP milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “14 Mayıs’ın akşamı Türkiye’de iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar...

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Şanlıurfa’dan AKP milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “14 Mayıs’ın akşamı Türkiye’de iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler olacak” açıklamasına ilişkin olarak, "Unuttuğu bir grup daha var. Sonuca göre bazıları da Audi’lerinde pudra şekeri çekecekler burunlarına. Bir dönem daha Audi’ye binmeye devam edecekleri için" dedi.

Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın "14 Mayıs’ın akşamı Türkiye’de iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler olacak. Bu ikisinden birini oluşturmak bizim, aziz milletimizin elindedir. O gece kimi sevindireceğimize iyi karar verelim" açıklamasına değindi. Altaylı, şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfa’dan adaylığı Şanlıurfa’da ciddi tepkilere neden olan ve Urfalıların “Niye Urfalı Nebati Bey değil de, Urfa ile alakasız bu adamı buradan aday gösterdiniz” diye öfkelendiği Bekir Bozdağ, seçim gecesi için “Ya şampanya patlatıp kutlayanlar olacak ya alnını şükür için secdeye değdirip hamdedenler olacak” buyurunca ahali epey bir kızdı.

Kim kazanırsa kazansın, kimileri şampanya ile kutlayacak. Kimileri de şükür duası edecek, şükür namazı kılacak. Çünkü her iki tarafta da içki içenler de var, namaz kılanlar da. Bu da gayet normal. Olması gereken de bu.

Hatta söz konusu şampanya olunca, bu iktidar dönemindeki servet transferi nedeniyle, AK Parti kazanırsa şampanya patlatacakların sayısı daha fazla olabilir. Ancak Bekir Bozdağ’ın unuttuğu ve bu yüzden de kalpleri kırılan bir grup daha var. Sonuca göre bazıları da Audi’lerinde pudra şekeri çekecekler burunlarına. Bir dönem daha Audi’ye binmeye devam edecekleri için.”

TIKLAYIN - Sanki memleket işgal edilecek: AKP kampanyada çıtayı yükseltti