Fatih Altaylı: "Meral Hanım Kılıçdaroğlu'na 'Aday olmayın' dedi"

Fatih Altaylı: "Meral Hanım Kılıçdaroğlu'na 'Aday olmayın' dedi"
Gazeteci Fatih Altaylı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son Altılı Masa toplantısından önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Aday olmayın" dediğini ancak Kılıçdaroğlu'nun tepkisiz kaldığını iddia etti.Fatih...

Gazeteci Fatih Altaylı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son Altılı Masa toplantısından önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Aday olmayın" dediğini ancak Kılıçdaroğlu'nun tepkisiz kaldığını iddia etti.

Fatih Altaylı, YouTube kanalındaki yayınında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olma sürecine dair yeni bilgiler paylaştı. Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun partinin içindeki "köstebekler" tarafından aday olmaya teşvik edildiğini, Akşener'in de bu adaylığa karşı olduğunu ancak kendisini dinletemediğini aktardı.

Altaylı şöyle konuştu:

"2022 mayısında dedim ki CHP içerisinde köstebekler var ve Kılıçdaroğlu'nu aday olmaya zorluyorlar, olmaması lazım. Sonra bu yazıyı eylülde tekrarladım. Bunu Meral Hanım da biliyordu. Zaten isyanı o yüzdendi. Ben dedim ki keşke 6 ay önce masadan kalksaydınız. Artık çok geç. Meral Hanım son 6'lı masa toplantısından 3-4 gün önce bir pazartesi günü yine Kemal Bey ile bir araya gelip ‘Siz aday olmayın.’ dedi ama Kemal Bey böyle bakıp bir şey söylemedi. Meral Hanım da böyle bir delilik yapmaz diye düşündü muhtemelen ama yaptı, yaptırıldı."