Fatih Altaylı'dan Emre Belözoğlu hakkında şok sözler!

Fatih Altaylı'dan Emre Belözoğlu hakkında şok sözler!
Gazeteci Fatih Altaylı, İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun trafik kazasında bir kişinin ölümüne neden olduğunu ve futbolcuları Fettullah Gülen Cemaati'nin toplantılarına götürdüğünü iddia etti.Fatih...

Gazeteci Fatih Altaylı, İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun trafik kazasında bir kişinin ölümüne neden olduğunu ve futbolcuları Fettullah Gülen Cemaati'nin toplantılarına götürdüğünü iddia etti.

Fatih Altaylı, FETÖ'nün spor kulüplerine nasıl sızdığını anlattığı kendi Youtube kanalındaki yayında çarpıcı iddialar ortaya attı.

Altaylı şu ifadeleri kullandı:

"Emre, Eyüpsultan'a bir sabah namazına giderken giderken bir kaza yaptı ve bir kişiyi öldürdü. Herkes biliyor bunu. O Emre Galatasaray'daydı ve sonra da Fenerbahçe'ye gitti. Üstelik de Fenerbahçeli. Her yere sirayet etmişlerdi. Emre o kazayı yaptığında yanında Başakşehir'in sahibi olan Göksel Gümüşdağ vardı. Futbolcuları sürekli kulüpten alıp FETÖ zikirlerine götüren kimdi? Aynı kişi. Hiç kimse masum değil. Ben Galatasaray kulübünde ikinci başkanlığım döneminde bunların tamamını kulüpten uzaklaştırdım. Galatasaray daha önce de bunları uzaklaştırmak istedi. Hakan Şükür'ü neden en verimli zamanında yolladılar?"