Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'ya: Haddini bilsin, tepemi attırmasın

Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'ya: Haddini bilsin, tepemi attırmasın
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu uzun sürenin ardından sessizliğini bozarak Fatih Altaylı, Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın adını vererek 'Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil' demişti. Fatih Altaylı, bu sözlerine çok sert tepki gösterdi.

Eski İçişleri Bakanı ve AKP Milletvekili Süleyman Soylu, uzun bir aranın ardından basına demeç vererek Gazeteci Timur Soykan, Murat Ağırel ve Fatih Altaylı'yı hedef almıştı. Soylu verdiği demeçte "O arkadaşlar bence neye hizmet ettiklerinin farkında değiller" dedi.

Bakanlığı bırakmasının ardından son 10 ayda hakkında toplam 550 köşe yazısının yazıldığına ve tamamının olumsuz olduğuna dikkat çeken Soylu, "Bu normal mi?" diye sormuştu.

Gazete Fatih Altaylı'dan ise yanıt gecikmedi. Altaylı gündemi değerlendirdiği YouTube kanalında sert ifadeler kullandı.

''Haddini bilsin, tepemi attırmasın''

Altaylı ''Haddini bilsin, tepemi attırmasın'' dediği cevabında şöyle konuştu:

''Ben onun arkadaşı değilim benden arkadaşlar diye bahsedemez haddini bilsin. Tepemi attırmasın. İki ben Süleyman Bey'i zeki bir insan zannederdim. Yanıldığımı gördüm. Neden yanıldığımı gördüğümde ise; zeki insanlar izlediklerini, dinlediklerini anlama kapasitesine sahiptirler. Bunu da ön yargılarından arınmış şekilde izler ona göre değerlendirme yaparlar. Süleyman Bey ya izlememiş ya da izlediğinde anlayabilecek kapasiteye sahip değilmiş.''