Fatih Portakal FOX TV’den neden ayrıldığını anlattı: Cumhurbaşkanı kim, ben kimim…

Fatih Portakal FOX TV’den neden ayrıldığını anlattı: Cumhurbaşkanı kim, ben kimim…
Uzun yıllar Fox TV’de Ana Haber Bülteni’ni sunan Fatih Portakal neden ekrandan ayrıldığını anlattı.FOX TV’de Ana Haber Bülteni sunarken 2020’de görevini bırakan Fatih Portakal, ayrılmasına ilişkin, “Düşünsene koskoca...

Uzun yıllar Fox TV’de Ana Haber Bülteni’ni sunan Fatih Portakal neden ekrandan ayrıldığını anlattı.

FOX TV’de Ana Haber Bülteni sunarken 2020’de görevini bırakan Fatih Portakal, ayrılmasına ilişkin, “Düşünsene koskoca ülkenin Cumhurbaşkanı gidiyor meydanda 'Patlatırlar enseni' diyor. Bunlar kolay şeyler mi? Değil. Cumhurbaşkanı kim ben kimim? Bunlar insanın içinde birer tortu bırakıyor" dedi.

Sunuculuğa Sözcü TV ile geri dönen Portakal, Bana Göre TV’de Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu.

FOX TV’den ayrılış sürecine ilişkin açıklama yapan Portakal, "Benim için her şey sağlık, giderken de öyleydi. Gitmek çok iyi geldi, 2.5 senedir doğaylayım mutluyum” dedi.

“YILGINLIKLAR OLDU”

Portakal istifaya zorlandığı iddialarına dair "Daha önce yine bırakmıştım. Düşünsene bir haber sunuyorsun birkaç saat sonra birisi seni arıyor 'Cumhurbaşkanı senin hakkında konuştu bilgin olsun' veya yayın anında bir öğreniyorsun ki RTÜK'ten dosyan gidiyormuş. Yılgınlıklar oldu… Düşünsene koskoca ülkenin Cumhurbaşkanı gidiyor meydanda 'Patlatırlar enseni' diyor. Bunlar kolay şeyler mi? Değil. Cumhurbaşkanı kim ben kimim? Bunlar insanın içinde birer tortu bırakıyor” ifadelerini kullandı.

Portakal, uzun yıllar korumayla dolaştığını da belirterek, "Valilik korumasıyla geziyorum bunların hepsi üst üste geliyor. TL bu tarafta dursun ben gideceğim diyorsun. Ben babamın ölümünü gördüm o şekilde ölmek istemiyorum, stresten uzak huzurlu olmak istiyorum" dedi.