Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: Akbelen'de yaşadıklarınızdan sonra hangi cesaretle istifa etmiyorsunuz?

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: Akbelen'de yaşadıklarınızdan sonra hangi cesaretle istifa etmiyorsunuz?
Gazeteci Fatih Portakal, Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı'nda ağaç kesimine direnen vatandaşları ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi ve yine istifaya davet etti.Seçimlerin...

Gazeteci Fatih Portakal, Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı'nda ağaç kesimine direnen vatandaşları ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi ve yine istifaya davet etti.

Seçimlerin ardından aldığı tutuma tepki göstererek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet eden Fatih Portakal, bu çağrısını kendi YouTube kanalında yaptığı yayında yineledi.

Akbelen'e giden ancak direnişçilerin ısrarı olmasa ağaç kesim alanına gitmeden geri dönecek olan Kılıçdaroğlu, bu hareketiyle çok tepki toplamıştı.

Öte yandan CHP Milletvekilleri Mahmut Tanal, Ali Mahir Başarır ve Mustafa Sarıgül'ün eylemcilerle tartışması da doğaseverler tarafından kızgınlıkla karşılandı.

Fatih Portakal, Akbelen'de yaşanan tatsızlıkların ardından Kılıçdaroğlu'nu şu sözlerle yeniden istifaya çağırdı:

"Kemal Bey istifa etmelisiniz artık, bu insanları umutsuz bıraktınız, bu insanların öfkelenmesinin sebebi bu. Umut arayan bir yurttaş olarak sizi istifaya davet ediyorum. Akbelen'de siz ve arkadaşlarınızın yaşadığı o görüntülerden sonra o koltukta hangi cesaretle oturabiliyorsunuz?"