Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: Kurnazca bir davranış!

Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: Kurnazca bir davranış!
Gazeteci Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kalemi eline alıp önyargılarıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir" ifadesinin kendisine yönelik olduğu iddialarının ardından sosyal...

Gazeteci Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kalemi eline alıp önyargılarıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir" ifadesinin kendisine yönelik olduğu iddialarının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen grup toplantısında "Kalemi eline alıp önyargılarıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir. Kalemini satmayan, onurlu gazetecilik yapan haklı eleştirilerini yazan bütün gazetecilere saygım vardır. Kalemini satan, kendisini savcı yerine koyup karar veren gazetecinin, gazeteciliğini sorgulamak benim görevimdir" ifadesini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun bu ifadelerinin hedefinde Fatih Portakal ve Fatih Altaylı gibi isimlerin olduğu iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Portakal, "Kurnazca bir davranış" diyerek şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu “kalemini satan gazeteciler” iddiasında bulundu. Büyük olasılık konuşmayı kendi kaleme almadı. Birileri yazmış okudu. İddia yazanı değil, söyleyeni bağlar. İhtimaller şunlar: . Ya kendisini eleştiren gazetecilere öfkesi ve kızgınlığı hat safhada “siz öyle derseniz ben de böyle derim” kafasında. Yani öfkesini kontrol edemiyor. Boş bir cümle… . Ya önüne konulan her şeyi sorgulamadan okuyor, yani itibarsızlaştırma propagandasının parçası oluyor, hatta belki de kendi yönlendiriyor. Kurnazca bir davranış. . Ya da kalemini satanlar var. Satanları da biliyor. Cesaretli iseniz açıklarsınız. Ben duymak istiyorum.