'Fatih Terim fonu' davasında Buse Terim ifade verdi: O soruya çok sinirlendi

'Fatih Terim fonu' davasında Buse Terim ifade verdi: O soruya çok sinirlendi
"Fatih Terim fonu" davasında Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Buse Terim, sanık avukatının, Erzan'ın eski nişanlısı Gürol'un "Fatih Terim'e kırgınım" sözlerini hatırlatmasına sinirlendi, "Neden müvekkillerini...
"Fatih Terim fonu" davasında Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Buse Terim, sanık avukatının, Erzan'ın eski nişanlısı Gürol'un "Fatih Terim'e kırgınım" sözlerini hatırlatmasına sinirlendi, "Neden müvekkillerini uyarmamış" dedi.

"Fatih Terim fonu" olarak anılan ve aralarında spor dünyasının ünlü isimlerin de bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırmakla suçlanan bankacı Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

DHA'nın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, Seçil Erzan'ın savunmasının ardından müştekilerin ifadelerine geçildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı şikayetçi sıfatıyla verdiği ifadesinde, "2 Kasım 2022 de kuzenim Terim Arıcan, 'Denizbank'ta vadeli param var' dedi. Seçil Erzan fonundan bahsetti. Fonun iyi olduğunu söyledi. Bu konulardan anlamadığım için kendisiyle görüştüm. Seçil Erzan'a vadede olan paramı, 190 bin doları verdim" diye konuştu.

Erzan'a verdiği paradan babasına bahsetmediğini iddia eden Buse Terim, "Daha önce bu konuyu ailemle konuşmadım. Babam Fatih Terim'le bu konuda konuşmadım, soru sormadım, bahsetmedim. Seçil Erzan'la bankacılık işlemleri için konuşurduk onun dışında görüşmedik. Eşimin Seçil Erzan'ın bahsettiği fonu söylediğinde 'Evet benim de param orda' dedim. Seçil Erzan'a para teslim etmeden önce hiç konuşmadım" dedi.

Seçil Erzan'dan belge istediğini söyleyen Terim, "Evrak istediğimizde parayı teslim ettiğimiz gün işi nedeniyle acil çıktığı için verememiş sonrası için ise bahaneler sunulmuş. 190 bin dolar zararım var. Şikayetçiyim. Seçil Erzan, banka müdürü olmasaydı parayı kesinlikle vermezdim" ifadelerini kullandı.

Buse Terim'in ifadesi sonrası bir sanık avukatı söz alarak, Fatih Terim'in adının fonda geçtiğini ve kendilerini uyarıp uyarmadığını sordu.

Avukat ayrıca Fatih Terim'in eski avukatı ve aynı zamanda Seçil Erzan'ın eski nişanlısı olan Candaş Gürol'un da ifadesinde, "Fatih Terim'e kırgınım" dediği kısmı hatırlatınca sinirlenen Buse Terim, "Siz Candaş bey buraya geldiğinde ona şunu sorun, madem ki Seçil hanımın bunları yaptığına uyanmış, neden müvekkillerini uyarmamış?" dedi.