Kadıköy'de resital gecesi: Fenerbahçe liderliği 4 golle geri aldı

Kadıköy'de resital gecesi: Fenerbahçe liderliği 4 golle geri aldı
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, tekrardan liderlik koltuğuna oturmak için çıktığı sahadan 4-1'lik skorla galibiyetle ayrıldı.Trendyol Süper Lig'in 14....

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, tekrardan liderlik koltuğuna oturmak için çıktığı sahadan 4-1'lik skorla galibiyetle ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, MS Yapı Sivasspor'u konuk etti. Sarı-lacivertli takım, taraftarı önünde rahat bir maç çıkartarak mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.

Kanarya'ya galibiyeti getiren goller Edin Dzeko(2), Szymanski ve İrfan Can Kahveci'den geldi. Sivasspor'un tek sayısını Manaj kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 37'ye yükselterek averajla Galatasaray'ın elinden liderliği yeniden geri aldı. Sivasspor ise 15 puanla 13. sırada kaldı.

İsmail Kartal'dan 5 değişiklik

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında EMS Yapı Sivasspor'u konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadıkları Nordsjaelland müsabakasının ilk 11'ine göre kadrosunda 5 değişikliğe gitti.

Deneyimli teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Nordsjaelland maçında ilk 11'de oynattığı isimlerden İsmail Yüksek, Yusuf Akçiçek, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi'yi yedek soyundururken, Ryan Kent'i kadroda değerlendirmedi.

62 yaşındaki çalıştırıcı, bu isimlerin yerine ise Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, Fred Rodrigues, İrfan Can Kahveci ve Edin Dzeko'yu sahaya sürdü.