Fenerbahçe'de Fred, Ferdi ve Djiku sevinci

Fenerbahçe'de Fred, Ferdi ve Djiku sevinci
Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Fred, Ferdi ve Djiku'dan iyi haber geldi. Fenerbahçe, Süper Lig’in 14’üncü haftasında 4 Aralık Pazartesi günü Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını...

Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Fred, Ferdi ve Djiku'dan iyi haber geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 14’üncü haftasında 4 Aralık Pazartesi günü Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Ligde son maçında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1'le geçen sarı-lacivertliler, EMS Yapı Sivasspor'u da mağlup ederek yoluna kayıpsız ilerlemeyi hedefliyor.

Fred, Djiku ve Ferdi dönüyor

Fenerbahçe, EMS Yapı Sivasspor maçıyla Fred Rodrigues ve Alexander Djiku'ya kavuşacak.

Uzun süreli sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Fred ve Djiku'nun yokluğunda, üst üste puanlar kaybeden sarı-lacivertlilere her 2 oyuncudan da iyi haber geldi.

EMS Yapı Sivasspor karşısında Fred'in ilk 11'de, Djiku'nun ise kulübede olması bekleniyor.

Son olarak 29 Ekim tarihinde ligde oynanan Pendikspor maçında sakatlanan Fred, ligde 3, Avrupa'da 2 olmak üzere 5 maç kaçırmıştı.

Djiku ise son olarak 26 Ekim tarihinde Ludogorets deplasmanında forma giymiş ve daha sonra 2 Avrupa ve 4 lig olmak üzere 6 maçta takımını yalnız bırakmıştı.

Bu isimlerin yanı sıra son oynanan Nordsjaelland maçında sakatlığı nedeniyle yer almayan Ferdi Kadıoğlu da Sivasspor maçında sahada olacak.