Fenerbahçe'de 'Taraftarlı antrenman' dönemi

Fenerbahçe'de 'Taraftarlı antrenman' dönemi
11 Şubat'ta Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan ve liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de "taraftarlı antrenman" döneminin başlayacağı öne sürüldü. Bu uygulama ile Fenerbahçe'de bozulan moralin düzeltilmesi amaçlanıyor.Fenerbahçe...
11 Şubat'ta Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan ve liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de "taraftarlı antrenman" döneminin başlayacağı öne sürüldü. Bu uygulama ile Fenerbahçe'de bozulan moralin düzeltilmesi amaçlanıyor.

Fenerbahçe dün oynadığı Alanyaspor maçında 2-2 berabere kalarak uzun süredir sürdürdüğü liderliği Galatasaray'a kaptırdı.

Lider Galatasaray'la Fenerbahçe arasında 2 puanlık bir fark oluşturan maçın ardından Teknik Direktör İsmail Kartal sertçe eleştirildi.

Bozulan morallerin düzelmesi Fenerbahçe yönetiminden yeni bir hamle geleceği öne sürüldü.

14 Şubat'taki antrenman Şükrü Saraçoğlu'nda taraftarın karşısında yapılabilir

Fenerbahçe yönetiminin nasıl bir hamle yapacağı konuşulurken, Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, "Fenerbahçe, 14 Şubat Çarşamba günü yapılacak antrenmanı takıma destek için Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda taraftarıyla birlikte yapabilir. Şu an böyle bir plan var. Kısa süre içerisinde durum belli olacak" bilgisini paylaştı.