Fon soruşturmasını yazmışlardı: Murat Ağırel, Mustafa Balcı ve Şaban Sevinç adliyede
Fon soruşturmasını haberleştirdikten sonra gözaltına alınan gazeteciler Mustafa Balcı ve Şaban Sevinç adliyeye sevk edildi. İfadeye çağırılan Murat Ağırel de adliyeye geldi.
GAZETE PENCERE - Fon soruşturması kapsamında yaptıkları haberlerin ardından kamuoyunu yanıltıcı açıklamalarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Balcı ve Şaban Sevinç adliyeye sevk edildi. İfadeye çağrılan Murat Ağırel de adliyeye geldi.
Fon soruşturmasına ilişkin haberlerinden dolayı "şüpheli" sıfatıyla haklarında soruşturma başlatılan Mustafa Balcı ve Şaban Sevinç dün gözaltına alınmıştı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın sermaye piyasasında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında, soruşturmaya ilişkin kamuoyunu "yanıltıcı" nitelikte açıklamalarda bulundukları iddiasyla İsmail Saymaz ve Murat Ağırel 'dezenformasyon' suçlamasıyla 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağırıldı.
GAZETECİLER ADLİYEDE
Soruşturma kapsamında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Osman Arıkan Nacar'ın aynı karede görüldüğü fotoğrafı paylaşan Sözcü muhabiri Mustafa Balcı ve Şaban Sevinç dün gözaltına alındı. Balcı ve Sevinç sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
'Şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrılan gazeteci Murat Ağırel, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
Fatma Betül Sayan Kaya hakkında yeni iddia: 'Insider trading' suçu işlendi
Foncunun adı geçince bakan ve bürokratların fotoğrafı aniden uçtu!
'Ali Emre Ballı ölümünden bir gün önce BDDK Başkanı’yla görüştü'
Kaynak:Haber Merkezi