Fuat Oktay: '6'lı Maşa' olarak Cumhurbaşkanımıza karşı harekete geçtiler

Fuat Oktay: '6'lı Maşa' olarak Cumhurbaşkanımıza karşı harekete geçtiler
Katıldığı iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Bir '6'lı Maşa' icat ettiler. Aziz milletimizin asla icazet vermeyeceği, asla üzerinde ittifak etmeyeceği unsurlar, '6'lı Maşa' olarak arzı endam...

Katıldığı iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Bir '6'lı Maşa' icat ettiler. Aziz milletimizin asla icazet vermeyeceği, asla üzerinde ittifak etmeyeceği unsurlar, '6'lı Maşa' olarak arzı endam ettiler ve Cumhurbaşkanımıza karşı harekete geçtiler" dedi.

Oktay, Ankara'nın Altındağ ilçesindeki Altındağ Kültür Sarayı’nda, 'AK Parti Ankara İl Başkanlığı 28'inci Dönem Aday Adayları İftar Yemeği'ne katıldı. Davete AKP'den Ankara milletvekili aday adayları ve partililer de vardı.

Oktay şöyle konuştu:

"ARİFE GÜNÜ KARADENİZ'DEN ÇIKARDIĞIMIZ DOĞAL GAZI SİSTEME BAĞLAYACAĞIZ"

Türkiye'nin bölgesinde güçlü bir duruş sergilediğini belirten Oktay, "Doğu Akdeniz'de, Karadeniz'de doğalgaz arıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da müjdeyi verdi, 'Arife günü çifte bayram yapacağız' diye. İnşallah, arife günü kendi imkanlarımızla, kendi gemilerimizle, kendi teknolojimizle Karadeniz'den çıkardığımız doğal gazı sisteme bağlayacağız. Bunların hepsi Türkiye Yüzyılı'nın ayak sesleri" ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN BAŞARILARIN MİMARI CUMHURBAŞKANIMIZ"

"Bu uzaktan kumandalı ittifakın gündeminde ne var? Sadece kendi küçük hesapları ve koltuk kavgaları var. Bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına payandalık yapmak var. Türkiye'nin son 20 yıldaki başarılarına gem vuramayan, enerjisini tüketemeyen, hedeflerine yürümesine set çekemeyenler, şimdi bütün bu başarıların mimarı Cumhurbaşkanımızı hedef aldılar."

"BU SEÇİMDE DE HÜSRANA UĞRAYACAKLAR"

"Bundan önceki seçimlerde nasıl hüsrana uğradılarsa bu seçimde de hüsrana uğrayacaklar. Kürsülerini FETÖ'ye, PKK'ya kiralayıp örgütlerin sözcülüğünü yaptılar ama başaramadılar. Şimdi ülke ülke gezip Türkiye düşmanlarına bel bağlıyorlar. Millete kaos, belirsizlik ve tıkalı bir sistem vadediyorlar. Yine başaramayacaklar. Bu milletin gözünün içine, gönlündeki muradına bakmayan başaramaz."

"ANKARA'NIN TÜM NEFERLERİNİ 14 MAYIS İÇİN ARAZİYE DAVET EDİYORUM"

"Bu tarihi seçime yaklaşırken aday adayı olarak bu kutlu yarışta yer aldıktan sonra belirlenen adaylarımızın etrafında hep birlikte kenetleneceğiz. Bu yolda biz, nefsini her şeyin önüne koyanlarla değil; gerçek dava erleriyle, sizlerle yürüyeceğiz. 'Ben yoksam bir eksiğiz' anlayışıyla mahalle komisyonundan ilçe teşkilatına her kademeden 'AK Dava'yı omuzlayarak Ankara'da birlikte destan yazacağız. Buradan, sandık yönetim kurulu üyelerimizden mahalle temsilcilerimize, il, ilçe yönetimlerimizden önceki dönem milletvekillerimize kadar Ankara'nın tüm neferlerini 14 Mayıs için araziye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.