Futbolda olaylar bitmiyor! Bursa'da Diyarbekirspor'un oyuncularına saldırı

Futbolda olaylar bitmiyor! Bursa'da Diyarbekirspor'un oyuncularına saldırı
Diyarbekirspor'un Bursaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçta ortalık karıştı. Maçın son anlarında Bursasporlu futbolcular, rakip takım oyuncularına saldırdı. Taraftarların da karıştığı olaylar sırasında maç bir...

Diyarbekirspor'un Bursaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçta ortalık karıştı. Maçın son anlarında Bursasporlu futbolcular, rakip takım oyuncularına saldırdı. Taraftarların da karıştığı olaylar sırasında maç bir süre durdu. Hakem Burak Taşkınsoy, Bursaspor’dan 2 ve Diyarbekirspor’dan da 3 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Bursaspor-Diyerbakirspor maçının son anları olaylı geçti. Diyerbakirspor’un 2-0 mağlup ettiği maçın uzatma dakikalarında Bursasporlu futbolcular Diyarbekirsporlu futbolculara saldırdı.

Sahaya giren bazı taraftarların da dahil olduğu kavgadan dolayı maç bir süre durdu. Olayların yatışmasından sonra hakem Burak Taşkınsoy, Bursaspor’dan Çağatay Yılmaz ve Bilal Güney ile Diyarbekirspor’dan Bünyamin Yürür, Serhat Enes Çalışan ve Cem Çelik’e kırmızı kart gösterdi.

Olaylar hakemin bitiş düdüğünden sonra da devam etti. Diyarbekirsporlu futbolculara ve görevlilere soyunma odası koridorlarında saldırı yapıldı. Rakip takımın kafilesi uzun süre statta bekledi.

Futbolcular, yoğun güvenlik önlemleri altında Bursa 100.Yıl Atatürk Stadı’ndan ayrıldı.

Bursa başkanı Günay: Futbolcular suçu kendisinde arayacak

Bursaspor'un kulüp başkanı Recep Günay, sahalarında Diyarbekirspor'a 2-0 yenildikleri maçın son dakikalarında yaşanan arbedeye ilişkin, "Mağlup olduysak, bunun suçunu başkasında değil, azıcık da futbolcular kendilerinde arayacak" dedi.