Galatasaray'dan TFF'ye Eryaman başvurusu

Galatasaray'dan TFF'ye Eryaman başvurusu
Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Ankaragücü maçıyla ilgili TFF'ye başvuruda bulundu.Galatasaray'ın, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 18 Şubat Pazar günü Ankaragücü'ne konuk olacağı maçla ilgili kritik...
Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Ankaragücü maçıyla ilgili TFF'ye başvuruda bulundu.

Galatasaray'ın, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 18 Şubat Pazar günü Ankaragücü'ne konuk olacağı maçla ilgili kritik bir hamle yapma hazırlığında olduğu ileri sürüldü.

DHA muhabiri Serhan Türk'ün haberine göre; sarı kırmızılılar Eryaman Stadyumu'nun zemininin kötü durumda olması nedeniyle karşılaşmanın başka bir sahada oynanması için TFF'ye başvuruda bulunacak.

Ankaragücü maçının stadının değişmesi için hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'ın, kısa zamanda bu talebini iletmesi bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda 15 ve 22 Şubat tarihlerinde Sparta Prag ile iki maç yapacak olan sarı kırmızılıların, bu iki karşılaşmanın arasına denk gelen Ankaragücü müsabakasında zeminden kaynaklanan bir sakatlık yaşamak istemediği için böyle bir başvuruda bulunmayı planladığı ifade edildi.

Bu arada MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Eryaman Stadı'nın zeminin bakım çalışmalarına Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının hemen ardından başlandığını duyurmuştu.

Eryaman Stadı'nda haftada iki maç oynandığını, kupa maçlarıyla zeminin zorlandığını vurgulayan Aytekin, ilk kez 10 günlük bir aranın olduğunu ve bu sayede 18 Şubat'ta oynayacakları Galatasaray karşılaşmasında zeminin daha iyi duruma geleceğini kaydetmişti.