Gelecek Partili Selim Temurci, Murat Kurum'u desteklemeye yakın olduğunu açıkladı

Gelecek Partili Selim Temurci, Murat Kurum'u desteklemeye yakın olduğunu açıkladı
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, İBB seçimlerinde Murat Kurum'u desteklemeye daha yakın olduğunu açıkladı. Temurci, "Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum....
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, İBB seçimlerinde Murat Kurum'u desteklemeye daha yakın olduğunu açıkladı. Temurci, "Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum" dedi.

CHP listelerinden milletvekili seçilen Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci tv100 programında "Gelecek Partisi olarak AK Parti adayına destek olmayı düşünür müsünüz?" sorusuna "Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum." cevabını verdi.

"Murat Kurum önde"

"Size göre Murat Kurum’un şansı mı daha yüksek Ekrem İmamoğlu’nun mu?" sorusunu Temurci "İki favori isim daha fazla konuşuluyor, tabii siyaset her zaman sürprizlere açık. Ben bir tık Murat Beyin önde olduğunu düşünüyorum." diyerek yanıtladı.

"Gelecek Partisi olarak AK Parti ile ittifak kurmayı düşünür müsünüz ya da onların adayına destek olmayı düşünür müsünüz?" sorusunu Temurci "Gelecek Partisi, Türkiye’de her siyasi parti ile görüşüyor. Gelecek Partisi’nin yönetimi İstanbul, Ankara, İzmir, Konya konusunda siyasi partilerle görüşüyor. 20 Şubat’a kadar karar verecekler. Önümüzdeki süreçte mevcut belediye başkanının performansını İstanbullular değerlendirecek. Murat Kurum’unda performansını değerlendirecekler. Açık ifade edeyim. Ben İstanbul’un siyasi kavgaların merkezi olmasını istemiyorum. Siyasi kariyer için İstanbul çok önemli bir ildir. İstanbul’a hizmetkar olmadan daha büyük hedefler peşinde koşarsanız İstanbul sizi bir yere taşımaz. Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum." yanıtını verdi.