Gözler Millet İttifakı'nın İzmir mitinginde… AKP'nin mitinginde neler yaşandı?

Gözler Millet İttifakı'nın İzmir mitinginde… AKP'nin mitinginde neler yaşandı?
Türkiye 14 Mayıs'ta seçime giderken iki büyük ittifakın miting programı da yoğunlaşıyor.Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün “Büyük İzmir Miting” adıyla Gündoğdu Meydanı’nda seçim mitingini...

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime giderken iki büyük ittifakın miting programı da yoğunlaşıyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün “Büyük İzmir Miting” adıyla Gündoğdu Meydanı’nda seçim mitingini gerçekleştirdi.

Kalabalığın toplanmaması nedeniyle 15.30’dan 16.00’ya ertelendiği belirtildi. Miting, 17.00'ye doğru ancak başlayabildi.

Mitinge çevre ilçelerden birçok vatandaşın taşıdığı iddia edilirken halkın erken ayrıldığı da kameralara yansıdı. 

Terk edenlerin sayısı artınca miting alanında bir kişi, "Meydanı boşaltmayın, basına fırsat vermeyin" diye bağırmaya başladı.

PHOTOSHOP İDDİALARI

Erdoğan'ın gerçekleştirdiği mitingde çekilen bazı fotoğraflara sosyal medyadan "photoshop yapıldı" iddiaları yöneltildi.

MİLLET TAM KADRO

Gözler bugün Millet İttifakı'nın aynı meydanda gerçekleştireceği mitinge çevrildi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da Gündoğdu Meydanı'nda yer alacak.

Mitinge ittifakın cumhurbaşkanı yardımcıları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş da katılacak.

BABACAN'DAN FOTOĞRAF

Babacan, Karamollaoğlu ile uçaktan bir fotoğraf paylaştı: