Haftanın vizyona giren filmleri

Haftanın vizyona giren filmleri
Merhaba! Her hafta hazırladığımız hafta sonu ajandasında yeniden birlikteyiz. Öncelikle haftanın vizyona giren filmlere bakalım. Ardından İstanbul ve Ankara'nın seçtiğimiz etkinliklerini sizinle paylaşacağız. Bugün çocuklar...
Merhaba! Her hafta hazırladığımız hafta sonu ajandasında yeniden birlikteyiz. Öncelikle haftanın vizyona giren filmlere bakalım. Ardından İstanbul ve Ankara'nın seçtiğimiz etkinliklerini sizinle paylaşacağız. Bugün çocuklar karnelerini aldı. Yarın tatilinizin ilk günü. Etkinliklerimizi de buna göre seçtik.

Lohusa

Gupse Özay'ın vizyona giren yeni filmi: Lohusa.  Doğum sırasında ve sonraki kırk gününde bir annenin yaşadıkları ve baba olmanın getirdiği o eşsiz durumu izleyeceksiniz. Anneler çocuklarla ilgilenirken bu babalar ne yapıyor? Yeni doğum yapmış bir kadının ruh hali asıl olur? Bebeği izlemek her şeyi çözer mi? İzleyelim bakalım.

 

 

 

 

 

 

 

Kardeş Takımı

Deniz, Derya, Ali ve Yaz için sıradan olması gereken bir gün, ebeveynlerinin birer gizli ajan olduklarını öğrenmeleriyle bambaşka bir hal alır. Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın korunduğu TeknoStar için çalışan anne babaları, teknolojileri ele geçirmeye çalışan kötü güçler tarafından kaçırılır.

 

 

 

 

 

 

 

Hayvan Krallığı

Hayvan Krallığı, mutasyon sonucu yaratığa dönüşen karısını bulmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afacanlar Kampta

Babasının AVM'sini hırsızlardan kurtaran Emirhan artık büyümüş ve macera ruhu yerini büyümenin beraberinde getirdiği hayat rutini ve sorumluluklara bırakmıştır. Dedesi Saffet'in şehir dışında bulunan çocuk kampında çalışan Emirhan, kampta tanıştığı 25 çocuk arasında öne çıkan Arda, Esila ve Ömer Emirhan’da kendi maceracı hallerini görür.