Hakem Meler'e yumruklu saldırı Beşiktaşlı oyuncu Souza'nın sözlerini hatırlattı

Hakem Meler'e yumruklu saldırı Beşiktaşlı oyuncu Souza'nın sözlerini hatırlattı
Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı, Josef De Souza’nın 2022 yılındaki sözlerini hatırlattı.Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut...

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı, Josef De Souza’nın 2022 yılındaki sözlerini hatırlattı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk attı.

Aldığı darbe sonrası yere yığılan Meler’in gözü morardı. Bu olayın ardından futbolcu Josef de Souza’nın sözleri gündeme geldi.

2022 yılındaki olayda Ankaragücü taraftarları sahaya inip Beşiktaşlı futbolculara tekme atmıştı. J. De Souza da kendinin ve takım arkadaşlarının canını koruduğu için kırmızı kart görmüştü.

Souza olayla ilgili sosyal medya paylaşımında “Bir oyuncuyu öldürdükleri gün veya en sevdiği şeyi yapmasını engelleyerek sakat bıraktıkları gün, ya da bir hakeme saldırdıkları gün beni hatırlayacaksınız” demişti.

Beşiktaşlı oyuncu, “Türkiye’de can güvenliğim yok” diyerek ilk transfer döneminde takımından ayrıldı.