Haluk Levent, Deniz Yücel'in sözlerine yanıt verdi: Teklif yazılı değil sözlü yapıldı

Haluk Levent, Deniz Yücel'in sözlerine yanıt verdi: Teklif yazılı değil sözlü yapıldı
Haluk Levent, CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in Hatay adaylığına ilişkin "Haluk Levent'e kurumsal düzeyde teklik yapılmadı" sözlerine yanıt verdi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Lütfü Savaş’ın adaylığının yeniden değerlendirilip...
Haluk Levent, CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in Hatay adaylığına ilişkin "Haluk Levent'e kurumsal düzeyde teklik yapılmadı" sözlerine yanıt verdi. 

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Lütfü Savaş’ın adaylığının yeniden değerlendirilip değerlendirilmediği ve Haluk Levent’e götürülen adaylık teklifine ilişkin sorulara "MYK ve PM'nin böyle bir gündemi olmadı" dedi.

Yücel'in sözleri sonrası Haluk Levent sosyal medya hesabından adaylıkla ilgili açıklama yaptı.

Kendisine teklifin yazılı değil üst düzey bir isimden sözlü olarak yapıldığını belirten Levent, şu açıklamayı yaptı:

"CHP sözcüsü Deniz Yücel “Haluk Levent ‘e kurumsal bir teklif yapmadık” demiş. Herkes arıyor beni. Haliyle açıklayayım.

"Teklif sözlü değil yazılı"

Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım. Konuştuk. Hatta “lütfen bu konuşmalar aramızda kalsın” dedim. Sabah gazeteciler art arda arayıp soru sordular. Şaşkınlıkla “kimden duydunuz?” dedim.

Hepsi de parti içinden duyduk dediler. Haberi yapan gazeteci Murat Ağırel. Bence ona sorsunlar kimden duymuş diye. Keşke bu tartışmaların içinde hiç olmasaydım ama yapacak bir şey yok."