Hatay'da deprem felaketinin yıl dönümünde 'Ayrılık' isimli şarkı hep bir ağızdan seslendirildi

Hatay'da deprem felaketinin yıl dönümünde 'Ayrılık' isimli şarkı hep bir ağızdan seslendirildi
Hatay Akademi Senfoni Orkestrası eşliğinde dün gece depremde hayatını kaybeden canlar için anma etkinliği düzenlendi. Hayatını kaybeden vatandaşlar için yapılan bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan anmada koro dinletisi gerçekleştirildi.Hatay...
Hatay Akademi Senfoni Orkestrası eşliğinde dün gece depremde hayatını kaybeden canlar için anma etkinliği düzenlendi. Hayatını kaybeden vatandaşlar için yapılan bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan anmada koro dinletisi gerçekleştirildi.

Hatay Derneği'nin çağrısıyla depremde hayatını kaybeden canlar için anma etkinliği düzenlendi. Hayatını kaybeden vatandaşlar için yapılan bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan anmada, Hatay Akademi Senfoni Orkestrası ve koro dinletisi gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde 23 bin 65 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay’da yakınlarını kaybedenler, İskenderun’da E-5 Karayolu üzerinde bir araya gelerek meşalelerle Mustafa Kemal Mahallesi Sağlık Ocağı’na kadar yürüdü. Yürüyüşte “Depremi unutma unutturma”, “Deprem değil ihmal öldürdü”, “Gün gelecek devran dönecek sorumlular halka hesap verecek” sloganları atıldı.

Hatay Akademi Senfoni Orkestrası ve orada bulunan vatandaşlar hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşunun ardından koro dinletisi gerçekleştirdi.