HEDEP'ten CHP'li Fırat'ın 'AKP ile pazarlık' iddialarına sert tepki: "Gizli protokol bizim işimiz değil"

HEDEP'ten CHP'li Fırat'ın 'AKP ile pazarlık' iddialarına sert tepki: "Gizli protokol bizim işimiz değil"
HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, CHP'li Ali Haydar Fırat'ın “AKP ile HEDEP arasında pazarlıklar yapıldığını biliyoruz" sözlerine tepki göstererek, "Gizli protokol yapmak bizim işimiz değil" dedi.CHP PM Üyesi Ali Haydar Fırat'ın...

HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, CHP'li Ali Haydar Fırat'ın “AKP ile HEDEP arasında pazarlıklar yapıldığını biliyoruz" sözlerine tepki göstererek, "Gizli protokol yapmak bizim işimiz değil" dedi.

CHP PM Üyesi Ali Haydar Fırat'ın AKP ile HEDEP arasında pazarlıklar yaptığını iddia ettiği sözler kamuoyunda tartışmaya yol açarken HEDEP'ten ise cevap gecikmedi.

HEDEP Sözcüsü Ayşegül Doğan, Fırat'ın sözlerine tepki göstererek , "Gizli protokol yapmak bizim işimiz değil" dedi.

"Yalan haber yaymaktan mahçup olabilirsiniz"

CHP'li Fırat'ı 'algı yaratmaya yönelik' sözlerinden dolayı uyaran Doğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"On yıllardır hukuk siyasetin sopası olamaz, olmamalıdır diyoruz. Ağır bedellerle, buna karşı özgürlük, eşitlik, adalet ve barış mücadelesi veriyoruz. Size tavsiyem, iddia dahi olamayacak bu spekülatif, algı yaratmaya dönük yorumlarınızı yapmadan önce, eski gazeteci, yeni siyasetçi olarak olası kaynaklarınıza dikkat etmenizdir. Aksi takdirde yalan haber yaymaktan en hafif deyimiyle mahcup olabilirsiniz! Yeri gelmişken hatırlatayım, “gizli protokol”yapmak bizim işimiz değil!"

Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında konuşan CHP'li Ali Haydar Fırat, “AKP ile HEDEP arasında pazarlıklar yapıldığını biliyoruz, İstanbul’da aday çıkartmaları için görüşmeleri var. Bu pazarlık değil bu rezillik!” ifadelerini kullanmıştı.