HÜDA PAR’dan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu

HÜDA PAR’dan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu
HÜDA PAR, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Trabzon’da HÜDA PAR'ın stant açması üzerine yaşanan gerginliğe ilişkin olarak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,...

HÜDA PAR, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Trabzon’da HÜDA PAR'ın stant açması üzerine yaşanan gerginliğe ilişkin olarak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "HÜDA-PAR’lı vatan hainleri, domuz bağcılar, vatansever Trabzon halkının tepkisine neden şaşırdınız?" demişti.

Bunun üzerine HÜDA PAR, Ümit Özdağ hakkında, suç duyurusunda bulundu. HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şöyle denildi:

“Sosyal medya hesabından partimize karşı halkı kin ve düşmanlığa sevk edici paylaşımlar yapan ve gerçeğe aykırı paylaşımlarını sürdüren, son olarak da Trabzon'da stand çalışmaları yapan üyelerimize karşı provokatörleri kışkırtan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.”

Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "HÜDA-PAR beni mahkemeye vermiş. Benim için şereftir. Biliyorum, bütün Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları, FETÖ’cüler, PKK’lılar Ümit Özdağ’ı yok etmek için sıraya girmiş bekliyor. Türk Milleti buna izin vermeyecek" dedi.