İBB Başkanı İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama: Seçim henüz bitmedi

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama: Seçim henüz bitmedi
İBB Başkanı İmamoğlu, seçim yasağının kaldırılması ile CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda basın mensuplarına ilk açıklamasını yaptı. İmamoğlu, kürsüye CHP İl Başkanı Özgür Çelik ile çıktı. İstanbul Büyükşehir...
İBB Başkanı İmamoğlu, seçim yasağının kaldırılması ile CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda basın mensuplarına ilk açıklamasını yaptı. İmamoğlu, kürsüye CHP İl Başkanı Özgür Çelik ile çıktı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sonuçlarının yayın yasağının kaldırılması ile sonuçlara dair ilk açıklamasını yaptı.

Açıklama için iftarı bekleyen ve il başkanı Çelik ile basın karşısına çıkan İmamoğlu'nun konuşmasında şu noktalar öne çıktı:

Şu an itibariyle yüzde 40'a doğru giden bir orana sahibimiz. Elde ettiğimiz verilere göre söyleyebilirim ki vatandaşımızın teveccühünü gördük. Çok ciddi bir veri akışı sistemimiz var. Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle mutlu etmekte.

Ancak bütün oylar tasnif edilmeden seçim bitmez. Ancak şu an ilk olarak İBB Başkanlığı verileri geliyor. Bizim için şu an önceliklerimizden biri de Belediye Meclis üyeleri verileri. Bu anlamda bütüncül bir sonucu görebilmemiz için bu verileri de bekliyoruz.

Sandık başında görev yapan bütün arkadaşlarımıza, vatandaşımıza ne kadar uzun tutarsa tutsun dikkatli olmasını istiyoruz. İlçe belediye başkanlıklarının ve belediye meclislerinin sonuçlanması bizim için çok çok mühim. Ben sürece göre sayın il başkanımız Özgür Çelik ile açıklamaya geleceğim.

Bizim de gözümüz hassasiyetle ve olabildiğince hızlı geri dönüşler beklediğimiz sandık görevlilerinde. Şimdiden sonuçların hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.