İBB soruşturmasında jet operasyon! İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in oğlu ve yeğeni gözaltına alındı
Yayınlanma:
İBB'ye yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklu bulunan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in oğlu Mustafa Keleş ve yeğeni Murat Keleş gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın İBB'ye yönelik operasyonu kapsamında tutuklanan ASOY İnşaat'ın sahibi Adem Soytekin, kardeşi ve firmanın muhasebe müdürü Ogün Soytekin, koruması Murat Erenler, iş kadını Nezahat Kurt ve firmanın genel müdürü Bülent Yılmaz, “etkin pişmanlık” hükümleri kapsamında ifade verdi.
İfadeleri inceleyen sulh ceza hakimliği, Ogün Soytekin, Murat Erenler, Nezahat Kurt ve Bülent Yılmaz'ın adli kontrol şartı ile tahliye edilmesine karar verdi. Şüphelilerin ifadelerinin ardından İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in oğlu Mustafa Keleş ve yeğeni Murat Keleş'in gözaltına alındığı öğrenildi.
Ayrıntılar geliyor...
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar
Gündem