İbrahim Kalın: Hayırlı olsun

İbrahim Kalın: Hayırlı olsun
Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylamasının resmi olmayan sonuçlarına göre önde olan Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğrafını paylaştı, "Hayırlı olsun" ifadesini...

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylamasının resmi olmayan sonuçlarına göre önde olan Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğrafını paylaştı, "Hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve ANKA verilerine göre sandıkların yaklaşık yüzde 97'si açıldı. Erdoğan, yarışı Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde götürüyor.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın, Erdoğan'la olan fotoğrafını sosyal medyada paylaştı, "Hayırlı Olsun" notunu yazdı.

Fuat Oktay: Türkiye Yüzyılı başlamıştır

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Erdoğan'ın fotoğrafını sosyal medyada paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: "Aziz milletimiz, 'Söz de, Karar da, Gelecek de milletindir' diyerek bir kez daha 'Doğru Adam'da karar kılmış; Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile 'Durmak Yok, Yola Devam' demiştir. Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Kazanan milletimiz, Kazanan devletimiz, Kazanan Güçlü Türkiye olmuştur. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun."