İddia: CHP’nin Büyükşehir Adayı Mustafa Sarıgül

İddia: CHP’nin Büyükşehir Adayı Mustafa Sarıgül
CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski Şişli Belediye Başkanı ve halen Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddia edildi.Ordu Olay internet sitesinde yer alan bir habere göre; CHP Ordu İl Teşkilatı, Ankara’da...
CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski Şişli Belediye Başkanı ve halen Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddia edildi.

Ordu Olay internet sitesinde yer alan bir habere göre; CHP Ordu İl Teşkilatı, Ankara’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşerek Mustafa Sarıgül’ün CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması talebini iletti. Özel da bu talebe olumlu yaklaştı. Özel, “Adaylığı önünde bir engel yok. Birkaç gün içinde açılama yaparız.” ifadelerinde bulundu.

Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün Ordu’dan aday olmayı sıcak baktığı aktarıldı.

Sarıgül, birkaç gün önce CHP Ordu heyetiyle yaptığı görüşmede, “Ordu için hazırım, benim açımdan hiçbir engel yok yeter ki Genel Başkanım Özgür Özel onaylasın” dediği öğrenildi.

CHP İl başkanlığı tarafından bir kaç günce yapılan açıklamada Sarıgül’ün belediye başkanı olduğu dönemde her fırsatta söylediği ‘Türküm, Doğruyum, Orduluyum’ cümlesi hatırlatılmıştı.