İmamoğlu: Çatlasınlar, patlasınlar, daha fazlasını yapacağız

İmamoğlu: Çatlasınlar, patlasınlar, daha fazlasını yapacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, "Biz iyi bir ekibiz. İstanbul ve Ankara'da birçok bakanlıktan daha büyük bütçeleri yönettik" dedi....

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, "Biz iyi bir ekibiz. İstanbul ve Ankara'da birçok bakanlıktan daha büyük bütçeleri yönettik" dedi. İmamoğlu, iktidar olmaları durumunda "ahlaklı, temiz ve bereketli bütçe yönetimi yapacaklarını" söyledi ve "Çatlasınlar, patlasınlar, daha fazlasını yapacağız" dedi.

İmamoğlu, Ardahan Millet Buluşması’nda konuştu. İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Hep birlikte Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yeni bir başlangıç yapacağız.

Memleketin şehirleri son 20 yıldır yaşamın kötüleştiği, insanların fakirleştiği alanlara dönüştü. Bu ülkenin kaynaklarını 86 milyon insanımıza ayıracağız, bir avuç insana değil. O bir avuç insanın dönemi bitsin mi?

"HEP BİRLİKTE İKTİDAR OLACAĞIZ"

Mülakat uygulamasıyla devlete kadrolarını milletin evlatlarından alıp kendi bir avuç insanlarının çoluğuna, çocuğuna, akrabasına, eşine dostuna veren dönemin sona erip pırıl pırıl evlatlarınıza verilmesine hazır mıyız. Biz milletin evlatları için geliyoruz. İktidarda siz olacaksınız. Hakkı yenenler, kıymeti bilinmeyenler, 86 milyon insan iktidar olacak. Hep birlikte iktidar olacağız.

Biz iyi bir ekibiz. İstanbul ve Ankara'da birçok bakanlıktan daha büyük bütçeleri yönettik. Önceki yönetimlerden daha fazla sosyal yardım yapıyoruz, daha fazla metro yapıyoruz, onların yapamadıklarını biz bitirdik. Çatlasınlar, patlasınlar, daha fazlasını yapacağız"