İmamoğlu: Gelmiş geçmiş en demokratik yönetim olduğumuzu iddia ediyoruz

İmamoğlu: Gelmiş geçmiş en demokratik yönetim olduğumuzu iddia ediyoruz
Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri iftar programında konuştu. "DEMOKRASİ YERELDEN BAŞLAR""Demokratik ortamı yaratma hususunda gelmiş...

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri iftar programında konuştu. 

"DEMOKRASİ YERELDEN BAŞLAR"

"Demokratik ortamı yaratma hususunda gelmiş geçmiş en demokratik yönetim olduğumuzu iddia ediyoruz. Bir kişinin isteği doğrultusunda değil, tüm paydaşların ihtiyaçları doğrultusunda kararlar alıyoruz. Devletimizin kurallarıyla yönetilen kurumları, meslek odaları ile hep birlikte düşünüyor, demokrasinin gereğini yerine getiriyoruz" diyen Ekrem İmamoğlu, demokrasi yerelden başladığını söyledi.

"KILIÇDAROĞLU LİDERLİĞİNDE TÜM TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ HAKİM OALCAK"

Çok yakında umut ediyoruz ki ve yürekten inanıyoruz ve kararlı olduğumuzu ilan ediyoruz ki bu demokratik, katılımcı, şeffaf yaklaşım; saygıdeğer 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Türkiye’de her konuda hakim olacak. O zaman göreceksiniz, bu ülkede her şey çok daha güzel; doğru kararların verildiği, herkesi mutlu eden ve işlevselliği yüksek kararların alındığı ahlaklı erdemli adaletli bir dönemi ülkemizde var edeceğiz.