İmamoğlu: Milletin kurtarıcısı yine kendisidir, biz kurtarıcı değiliz ama birlikte kurtuluşun altına imza atacağız!

İmamoğlu: Milletin kurtarıcısı yine kendisidir, biz kurtarıcı değiliz ama birlikte kurtuluşun altına imza atacağız!
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz kurtarıcı değiliz ama birlikte kurtuluşun altına imza atacağız, milletin kurtarıcısı yine kendisi. Birliğin beraberliğin dönemi...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz kurtarıcı değiliz ama birlikte kurtuluşun altına imza atacağız, milletin kurtarıcısı yine kendisi. Birliğin beraberliğin dönemi başlayacak" dedi.

Balıkesir'de konuşan İmamoğlu şunları söyledi:

"Biz kurtarıcı değiliz ama birlikte kurtuluşun altına imza atacağız, milletin kurtarıcısı yine kendisi. Birliğin beraberliğin dönemi başlayacak. Her şeyi bilen, her şeyi yapan bir kişinin otoritesi bizi ne hale getirdi görüyoruz. Pazara gidiyorsunuz, dün ile bugün arasında fark var. İnsanlar cebindeki parasıyla dün alabildiklerini bugün alamıyorlar, ekonomiyi yere serdiler, canım Türk liramızı pul ettiler. 21 yılın sonunda şimdi meydanlara çıkıp ‘-cek, -cak’ diyen bir iktidarı ancak ve ancak bu millet evine yollar, tıpış tıpış evine yollayacağız. Bakın, ekonominin en çok belini büktüğü insanlar memleketimizde ev kadınları, çocuklar, üniversite öğrencileri, gençler… Onun için biz tam da böylesi bir dönemde, yeni bir dönemi başlatmak için sizlerle bir aradayız. Mülakat belasıyla bu milletin evlatlarının hakkını yiyen dönemi sona erdirecek, milletin evlatlarıyla bu dönemi yönetecek vicdanıyla, aklıyla bu ülkeyi düzlüğe çıkaracak Millet İttifakı’nın iktidarı geliyor. Bu millet iyiyle kötüyü ayırt eder, bu millet hak yiyenle yemeyeni ayırt eder. Hele hele Balıkesirliler yalancı pehlivanla gerçek pehlivanı da ayırt eder. İşte Millet İttifakı böyle bir sürecin hazırlığını yaptı. Göreceksiniz, bizim iktidarımızda Balıkesir ile ilgili bütün sorunlara çözüm bulacağız. Ama şunu yapmayacağız; şu belediye şu partiden, bu belediye bu partiden ayrımcılığını yapmayacağız. Bu kalan günleri çok çalışarak geçireceğiz ve bu güzel günler çok yakında bizimle olacak. 15 Mayıs sabahında size söz veriyoruz; sizi pırıl pırıl, tertemiz, Kaz Dağları’nın oksijeni gibi güzel bir Türkiye’ye uyandıracağız. Ayrışmak yok, birileri 'ben yolumu sağa sola çevirdim' diyebilir, yolu açık olsun, bay bay. Ama biz oyumuzu bölmeyeceğiz, bu seçim parti seçimi değil, partilerin seçimi de değil. Onun için altı parti bir araya gelip demokrasi mücadelesi veriyor. Bu seçim bu ülkenin gençleri ve çocuklarının seçimi. Oyları böldürmemeye, oyları bir arada Millet İttifakı'na kullanmaya ve çok güzel insan, bu memleketin birleştirici gücü Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmaya hazır mıyız? Gençler, kalbinizi çok seviyorum. İşte sevgi dili bu."