İmamoğlu'ndan "Altılı Masa'da HDP var diyen" diyen vatandaşa: Kendi listesiyle girdi, bizle ne alakası var?

İmamoğlu'ndan "Altılı Masa'da HDP var diyen" diyen vatandaşa: Kendi listesiyle girdi, bizle ne alakası var?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, bugün vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu pazar yerinde bulunduğu sırada bir vatandaş, Millet İttifakı'ndan oluşan...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, bugün vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu pazar yerinde bulunduğu sırada bir vatandaş, Millet İttifakı'ndan oluşan Altılı Masa'da HDP ve Yeşil Sol Parti'nin de olduğunu iddia etti. İmamoğlu, "Bizde yok. Kendi başına girdi. Bizim beş ortağımız var" yanıtını verdi.

İmamoğlu, vatandaşa, "AK Parti'nin içinde kim var, HÜDA PAR'ın ne olduğunu biliyor musun" diye sordu. Vatandaş, "Ben onu bilmiyorsam HDP'yi biliyorum" şeklinde karşılık verdi. "Sizin onunla aynı masaya oturmanız beni yıktı" diyen vatandaş, İmamoğlu "Yok masamız" dese de "Hayır, var" diyerek iddiasında ısrar etti.

"Sizi sonunda İstanbul’da görebildik"

Vatandaşlardan biri de İmamoğlu'na, "Sizi sonunda İstanbul’da görebildik, şükürler olsun" diyerek sitem etti. İmamoğlu, 14 Mayıs seçimleri kapsamında bir süre şehir ziyaretleri gerçekleştirmişti.