İmamoğlu’ndan çağrı: Gelin bu işi ilk turda bitirelim

İmamoğlu’ndan çağrı: Gelin bu işi ilk turda bitirelim
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek “Millet İttifakı’ndan ayrılmayın. Gelin, bu işi ilk turda bitirelim”...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek “Millet İttifakı’ndan ayrılmayın. Gelin, bu işi ilk turda bitirelim” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte bugün, Isparta’yı ziyaret etti. İmamoğlu’na; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşlik etti.

Ziyaretlerinin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen İmamoğlu, “Ayrılmayın, uzaklaşmayın, milletçe başaralım. Birliğin gücünden ayrılmayın” çağrısında bulundu.

İmamoğlu’nun konuşması şöyle: “Isparta’da konuşan İmamoğlu, şunları söyledi: “Şimdi bir konuya değinmek zorundayım benim güzel hemşerilerim. Bakınız, ortada güçlü bir ittifak var. Milletin ittifakı, elbette hepinizi oraya davet ediyoruz. Birileri ‘ben ayrı mücadele edeceğim’ diyebilir. Ben o konuya girmiyorum. Yolu açık olsun. Beni ilgilendirmiyor. Ama, ama aranızdan bir kişi bile bu birlikten ayrılmayacak. Sizler, bu birliğin gücünün bir parçası olmak zorundasınız.

‘BİRLİĞİN GÜCÜNDEN AYRILMAYIN’

Gelin, bu coşkulu büyük topluluğa, bu güzel Millet İttifakı’na katılın. Ayrılmayın, uzaklaşmayın, milletçe başaralım. Birliğin gücünden ayrılmayın. Millet İttifakı’ndan ayrılmayın. Gelin, bu işi ilk turda bitirelim.”