İmamoğlu'ndan cezaevinden mesaj: Bu duvarlar sadece beni değil, adalet talebini hedef alıyor

İmamoğlu'ndan cezaevinden mesaj: Bu duvarlar sadece beni değil, adalet talebini hedef alıyor
Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, “Bu sürecin Türkiye’ye hiçbir fayda getirmeyeceği çok açık” dedi. İYİ Parti lideri Dervişoğlu’na teşekkür eden İmamoğlu, hukuka dönülmesi çağrısını yineledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Silivri’deki Marmara Cezaevi’nden kamuoyuna bir mesaj gönderdi. 23 Mart’tan bu yana tutuklu bulunan İmamoğlu, kendisini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dervişoğlu’nun “Zulmün adresi Silivri” sözlerine atıf yapan İmamoğlu, içinde bulunduğu süreci sadece kişisel bir mesele olarak görmediğini vurguladı.

İmamoğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

“‘Zulmün adresi Silivri’ diyerek ziyaretime gelen İYİ Parti’nin Sayın Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na yürekten teşekkür ediyorum.

Bu duvarlar, sadece beni değil; adalet talebini, ifade özgürlüğünü ve demokrasiye inancı hedef alıyor. Haksızlığın, hukuksuzluğun, susturma çabasının simgesi hâline gelen Silivri’de, vicdanını kaybetmemiş herkesle omuz omuzayız.

Bir an önce hukuka dönülmeli, bu yanlış gidişata son verilmelidir. Bu sürecin Türkiye’ye hiçbir fayda getirmeyeceği çok açık.”

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar