İnce'den "2018'de size destek veren ailem, siz dans ederken enkaz altındaydı" diyen gence: Haksızlık yapıyorsun

İnce'den "2018'de size destek veren ailem, siz dans ederken enkaz altındaydı" diyen gence: Haksızlık yapıyorsun
Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına katılan Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kendisine "Siz dans ederken, 2018 seçimlerinde size destek veren annem ve ablam enkaz altındaydı" diyen...

Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına katılan Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kendisine "Siz dans ederken, 2018 seçimlerinde size destek veren annem ve ablam enkaz altındaydı" diyen gence "Haksızlık yapıyorsun" dedi.

İnce, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından paylaştığı dans videosunu eleştiren bir seyircinin “Dans videonuzun yayılmasını 9 Mart tarihinde tweet attınız, “Annelerinize, nenelerinize, dedelerinize söyleyin” dediniz. Benim annem, ablam enkaz altındaydı siz bu videoyu yayınladığınızda. Ben sosyal medyadan annemi, ablamı arayacakken hashtag oluşturmuşken sizin bu dans akımınız yüzünden onlara belki de ulaşamadım. Annem ve ablam 2018 seçimlerinde sizlere oy verdi, sizleri destekledi. Siz öyle dans ederken, enkazın altından daha çıkmamışlardı. Sizin vicdanınız eğer buna el veriyorsa benim diyecek hiçbir şeyim yok.” sözlerine “E arkadaş 45 günde enkazdan insanları çıkaramamışsa bu devlet bunun suçlusu ben miyim, yapma ya. Haksızlık yapıyorsun” yanıtını verdi.

Bunun üzerine seyirci, "Ben annemi ve ablamı kaybettim, daha ne kadar haksızlık yapabilirim?" dedi.