İnce’den Kılıçdaroğlu’na: Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır

İnce’den Kılıçdaroğlu’na: Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Kendisine bir teklifte bulunduk ama kabul etmedi” sözlerine yanıt verdi.Twitter hesabından...

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Kendisine bir teklifte bulunduk ama kabul etmedi” sözlerine yanıt verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan İnce, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimizi ziyareti sırasında; deprem bölgesini, sandık güvenliğini, trolleri konuştuk. Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır” dedi.

TIKLAYINZ - KILIÇDAROĞLU: “MUHARREM İNCE’YE TEKLİF OLDU AMA KABUL ETMEDİ”

Kılıçdaroğlu bugün Habertürk’te katıldığı televizyon programında Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’ye bir teklifin yapıldığını belirterek “Ayrıntılara girmek istemem ama kabul edilmedi. Karşı tarafı suçlamam, saygı göstermek zorundayız. Ama son görüşmemizde bir teklif olmadı” diye konuştu.