İsmail Küçükkaya: İmamoğlu'nun karşısına büyük bir cephe kuruldu

İsmail Küçükkaya: İmamoğlu'nun karşısına büyük bir cephe kuruldu
Halk TV yazarı İsmail Küçükkaya, İBB seçimlerine ilişkin yazı kaleme aldı.Halk TV yazarı, gazeteci İsmail Küçükkaya, yerel seçimlerde İstanbul’un durumuna ilişkin görüşlerini paylaştı. Mevcut başkan CHP’li Ekrem...
Halk TV yazarı İsmail Küçükkaya, İBB seçimlerine ilişkin yazı kaleme aldı.

Halk TV yazarı, gazeteci İsmail Küçükkaya, yerel seçimlerde İstanbul’un durumuna ilişkin görüşlerini paylaştı. Mevcut başkan CHP’li Ekrem İmamoğlu’na karşı büyük bir cephe kurulduğunu söyleyen Küçükkaya, “Cumhur İttifakı dışında İYİ, Zafer, Memleket, YRP, DEM… Bunun bir iktidar stratejisi olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yazısının devamında, “Milliyetçi/Muhafazakar bir blok. Kürt milliyetçileri dahil. Leyla Zana'nın 8 yıl aradan sonra konuşması tesadüf mü?” diyen Küçükkaya, “Sistem ve onun aktörleri İmamoğlu’ndan çok çekiniyor. Bu seçimi Ekrem Bey'in kazanmasının siyasetin geleceğinde ne anlama geldiğini biliyorlar ve bunu önlemeye çalışıyorlar: İşi zor. Ama ya başarırsa? Tüm bu koşullara rağmen İmamoğlu kazanırsa? Bu kez tek başına. İstanbul’u 3. kez alırsa ne olur?” ifadelerini kullandı.