İstanbul Valiliği'nden Filenin Sultanları’na ve Ersin Show’a engel

İstanbul Valiliği'nden Filenin Sultanları’na ve Ersin Show’a engel
Gazeteci Özlem Gürses, A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Sırbistan'ın final maçının Taksim Meydanı'nda dev ekranda yayınlanmasının Valilik kararı ile iptal edildiğini duyurdu.Filenin Sultanları, Sırbistan ile olan final maçı...

Gazeteci Özlem Gürses, A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Sırbistan'ın final maçının Taksim Meydanı'nda dev ekranda yayınlanmasının Valilik kararı ile iptal edildiğini duyurdu.

Filenin Sultanları, Sırbistan ile olan final maçı bugün saat 21.00'de gerçekleşecek. Çok sayıda kentte, büyük meydanlarda maç için ekranlar kurulacak.

Gazeteci Özlem Gürses, bu akşam Taksim Meydanı'nda açık ekrandan yayınlanacak olan maç yayını ile birlikte Ersin Show'un Valilik kararıyla iptal edildiğini duyurdu.

Ebrar Karakurt hedef alınmıştı

A Milli Voleybol Kadın Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt, Polonya maçının ardından “Savaşa savaşa kazanıyoruz” paylaşımı yapmıştı. Sosyal medyada “Abdulhamid” adlı bir kullanıcı Karakurt’a “Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz…” ifadesiyle saldırı düzenlemişti. Karakurt ise, ”Boş yapma Abdülhamit” yanıtını vermişti.

Karakurt, bu ifadesinin ardından sosyal medyada linç kampanyasına maruz kaldı. “Ebrar kadro dışı kalsın!” talebinde bulunan kullanıcılara Karakurt’tan yanıt geldi. Karakurt, X hesabından bir paylaşım yaparak “Zirvedeyim sesin duyulmuyor” dedi.