İstanbul’da lastikçide başlayan yangın 6 iş yerine sıçradı

İstanbul Esenyurt’ta oto lastikçi dükkanında çıkan yangın, bitişikteki 4 iş yeri ile bir yemek şirketine sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

İstanbul’da lastikçide başlayan yangın 6 iş yerine sıçradı

GAZETE PENCERE - İstanbul Esenyurt’ta bir oto lastikçi dükkanında gece saatlerinde çıkan yangın, bitişikteki 4 iş yeri ile bir yemek şirketine sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay, Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı üzerindeki iş yerlerinde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bitişik nizamda bulunan oto lastikçi dükkanında henüz belirlenemeyen nedenle alevler yükseldi.

Kısa sürede büyüyen yangın çevredeki iş yerlerine yayıldı. Alevleri fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden çok sayıda ekip sevk edildi.

Esenyurt ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri, alevlerin daha fazla yayılmaması için bölgede geniş çaplı çalışma yürüttü.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar