İYİ Parti GİK Üyesi Güldoğan: Ankara ve İstanbul, Ekrem ve Mansur beyden daha iyisini hak ediyor

İYİ Parti GİK Üyesi Güldoğan: Ankara ve İstanbul, Ekrem ve Mansur beyden daha iyisini hak ediyor
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Veysel Güldoğan, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun yeterli siyasi anlayışta olmadığını söyledi, "İnsanlar daha iyisini hak ediyor"...

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Veysel Güldoğan, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun yeterli siyasi anlayışta olmadığını söyledi, "İnsanlar daha iyisini hak ediyor" dedi.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün programına katılan Mustafa Veysel Gündoğan, daha önce kazanmaları için çalıştıkları isimlerin karşısına nasıl yeni aday çıkaracakları sorusunu şöyle yanıtladı:

Ekrem Bey'in adaylığı henüz kesin değil diye biliyorum. Parti içinde bir şeyler oluyor onlarda ama resmi açıklama yapılmadı. Daha iyi bir aday varken daha önce biriyle çalıştık diye daha kötüsüne insanlar neden razı olsun? İstanbul ve Ankara her zaman daha iyisini hak ediyor.

"Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı yetersiz mi buluyorsunuz?" sorusuna cevabı ise şöyle oldu:

Her zaman daha iyisi vardır, kimse vazgeçilmez değildir. Ekrem Bey ve Mansur Bey yeterli siyasi anlayışta olup halkın taleplerini dinleseydiler bugün Türkiye çok başka bir noktada olacaktı.