"Broşür" dağıttığı için gözaltına alınan İYİ Partili gençler serbest bırakıldı

"Broşür" dağıttığı için gözaltına alınan İYİ Partili gençler serbest bırakıldı
Beşiktaş’ta Erdoğan ve Bahçeli'nin fotoğraflarının olduğu "Türkiye'nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin" yazılı broşür dağıtan 3 İYİ Partili gençlik kolları üyeleri gözaltına alınmıştı. İYİ Partili...

Beşiktaş’ta Erdoğan ve Bahçeli'nin fotoğraflarının olduğu "Türkiye'nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin" yazılı broşür dağıtan 3 İYİ Partili gençlik kolları üyeleri gözaltına alınmıştı. İYİ Partili gençler serbest bırakıldı.

Gençlerden Oğuz Talha Uz'un İYİ Parti Çanakkale milletvekili Rıdvan Uz'un, Baturalp Akalın'ın ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Tolga Akalın’ın oğlu olduğu anlaşıldı.

Beşiktaş'ta dağıttıkları bildiri nedeniyle gözaltına alınan gençler, sosyal medya hesaplarından serbest bırakıldıkları yönünde paylaşımda bulundu.

Gençler birlikte verdikleri pozu "Hürüz, şimdilik" notuyla duyurdu.

Ne olmuştu?

İYİ Parti Gençlik Kolları üyesi Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel, İstanbul Beşiktaş'ta üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarının bulunduğu "Türkiye'nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin" yazılı broşür dağıttıkları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.