İYİ Partili Kıdık'tan "THY uçağında kaçakçılık" iddiası

İYİ Partili Kıdık'tan "THY uçağında kaçakçılık" iddiası
İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık, İstanbul-Miami uçuşunda kaçakçılık yaşandığına yönelik bir iddiayı gündeme getirdi. Kıdık'ın iddiasına göre AK Parti'nin üst düzey yöneticisine...

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık, İstanbul-Miami uçuşunda kaçakçılık yaşandığına yönelik bir iddiayı gündeme getirdi. Kıdık'ın iddiasına göre AK Parti'nin üst düzey yöneticisine dahi bilgisi dışında içinde kaçak ürünlerin bulunduğu bir valiz taşıtıldı.

Kıdık'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"THY Miami-İstanbul arasında elektronik eşya, elektronik sigara gibi kaçak malları Türkiye’ye sokan bir olayı açıklayacağım. Öyle korkusuzlar ki Ak Parti’nin en üst düzey yöneticisine bile bilgisi dışında valiz taşıtmışlar. Bu işi organize edenler de korunuyor. Valizler havalimanı VIP salonundan çıkartılıyor."

Kıdık, daha sonra yaptığı paylaşımda "AKP'li üst düzey ismin Özlem Zengin olduğunu" söyledi:

THY Miami-İstanbul seferlerinde elektronik eşya kaçakçılığı yapılıyor. Elektronik eşya dolu valizler İstanbul Havalimanı VIP Terminalinden geçiriliyor. AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in bilgisi olmadan böyle bir valiz gönderildi. Olayı öğrenen Özlem Zengin çok sinirlendi. Ancak bu kaçakçılığı yapan THY yetkilisi Y.Ö ve kardeşi R.Ö inanılmaz bir şekilde THY yönetimi tarafından korunuyor. R.Ö THY’de çalışmıyor. Y.Ö olayın duyulmasının ardından THY genel müdürlüğüne geri çekildi. Ama asış bomba çok daha farklı. İnanılmaz bir koruyucu var arkasında.