İYİ Partili Turhan Çömez'den, Halil Umut Meler'e ziyaret

İYİ Partili Turhan Çömez'den, Halil Umut Meler'e ziyaret
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret etti.Süper Lig'de 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı...

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret etti.

Süper Lig'de 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya girerek Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı.Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk etti.

Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı. Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Yumruk darbesiyle birlikte Meler yere yığılırken Başkan Koca, tekme atarak Meler'e saldırmaya devam etti.

Hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret eden İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez Meler'in sağlık durumuna ilişkin bilgileri sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu.

Elmacık kemiğinde çatlak var

Çömez açıklamasında öncelikle bir hekim olarak burada olduğunu ifade ederken "Halil Umut Meler’i hastanede ziyaret ettim, doktorlardan bilgi aldım. Sol göz altında bir hematom oluşmuş, elmacık kemiğinde çatlak, zigomatik kemiğinde ayrışma var." dedi.

Halil Umut Meler'in boynuna ve karnına darbe aldığını ve görmede sıkıntısı olduğunu aktaran Çömez, mide bulantısı ve baş ağrısının da mevcut olduğunu söyledi.

"Oğlumun bu olaya tanık olması beni çok yaraladı"

Meler'in Çömez'e aktardıkları şu şekilde:

"Boynuma, karnıma, kalçama tekme aldım. Midem bulanıyor ve başımda ağrı var. Küçük bir çocuğum var, en çok da oğlumun bu olaya tanık olması beni çok yaraladı."