İYİ Parti'nin ittifak politikasını eleştiren eski İYİ Partili Ağıralioğlu: Önceki iddialarınızla çelişiyorsunuz

İYİ Parti'nin ittifak politikasını eleştiren eski İYİ Partili Ağıralioğlu: Önceki iddialarınızla çelişiyorsunuz
31 Mart yerel seçimlerinde 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifaklardan uzaklaşarak; CHP ve DEM Partisi'ne karşı olan eleştirini değerlendiren eski İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu,...
31 Mart yerel seçimlerinde 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifaklardan uzaklaşarak; CHP ve DEM Partisi'ne karşı olan eleştirini değerlendiren eski İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu, ''Yavaş ve İmamoğlu'na devleti teslim edecektiniz ama şimdi 'Beş yıllık' kayıp diyorsunuz'' dedi.

Eski İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu Karar TV ekranlarında Bi Karar Ver programına katıldı ve kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

İttifaklardan uzaklaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP ve DEM Partisi'ne karşı olan eleştirilerini değerlendiren Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, şöyle konuştu:

''Bundan 3 ay önce devleti teslim etmeye çalıştığınız insanlara şimdi 'vasat, 5 yıllık kayıp, bu projesizlikten kurtaracağız' diyorlar. Bu da sizi ön görüsüz siyasi aktör haline getiriyor. Bu seçmende, 'Bizim öncesinde söylediğimizi sizler şimdi akıllandığınız yeni söylüyorsunuz' izlenimi oluşturuyor. Seçmen diyor ki, '3 ay öncesinden gördüğümüzü şimdi bize proje diye sunuyorsunuz. Demek ki memleketi teslim etmeye aklın yok senin'. Bu arada ki ön görüsüzlük seçmende; bu kadar gözünün önündeki merteği göremeyen bir siyasete devleti niye teslim edelim, duygusu galip olabilir.''