Kaftancıoğlu, İmamoğlu'nun düzenlediği toplantıya neden katılmadı?

Kaftancıoğlu, İmamoğlu'nun düzenlediği toplantıya neden katılmadı?
İBB Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’a Hizmette 4. Yıl” sunumu gerçekleştirdi. Sunuma CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katılmaması dikkat çekti.Seçimlerin ardından sık sık değişim mesajı veren İmamoğlu,...

İBB Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’a Hizmette 4. Yıl” sunumu gerçekleştirdi. Sunuma CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katılmaması dikkat çekti.

Seçimlerin ardından sık sık değişim mesajı veren İmamoğlu, belediye başkanlığının 4. yılını gerçekleşen sunumla anlattı. İmamoğlu, konuşmasında bir kez daha "değişim" vurgusu yapan İmamoğlu, partisi CHP'ye "belediyeleri kaybedebiliriz" mesajı verdi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun bu sunuma neden katılmadığı ise merak konusu oldu.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak nedenini açıkladı. Kaftancıoğlu şöyle dedi:

"İl dışından toplantıya yetişmek üzere yola çıkmış olmama rağmen yetişememiş olmamı farklı şekillerde yorumlayanlara yarın akşam demokrasi şenliğinde buluşmak üzere diyorum. 4 yıl boyunca İstanbul’umuzu şeffaf katılımcı bir şekilde yöneten ve hizmetleriyle İstanbulluların gönlünde yer eden İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarını bir kez daha kutluyorum."