Kaftancıoğlu sahte broşürün faillerini açıkladı ve ailelere seslendi: Ak Parti, çocuklarınızın ahlakını bozuyor

Kaftancıoğlu sahte broşürün faillerini açıkladı ve ailelere seslendi: Ak Parti, çocuklarınızın ahlakını bozuyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP adına sahte broşür bastıranların tespit edildiğini açıkladı.Kaftancıoğlu, üzerinde terör örgütü propagandası bulunan sahte broşürlerin kimler...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP adına sahte broşür bastıranların tespit edildiğini açıkladı.

Kaftancıoğlu, üzerinde terör örgütü propagandası bulunan sahte broşürlerin kimler tarafından bastırıldığını açıkladı. AK Parti Gençlik Kolları'nı işaret eden Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

Bu olaydan haberdar olur olmaz matbaayla iletişime geçildi. "Görmedik, bilmiyoruz" denince "O zaman hiç kimsenin olmadığını düşünürüm, bu sahte broşürü sizin bastığınızı kabul ederim, direkt sizinle ilgili şikayette bulunurum" dedim. "Bu benim vatandaş ve partim adına en doğal hakkım" dedim. Matbaa, kendileriyle ilgili böyle bir şey yapacağımı düşündüğü için kamera kayıtlarından kimler olduğu tespit edildi ve emniyete bu kişiler verildi. Yazılan, aslına bakıldığında sahte logo kullanarak yapılan bir terör örgütü propagandası. O nedenle "Bizim bu kişileri sadece ifadeye değil göz altına almamız lazım" dediler. Doğrusu budur. Bugün bu saate kadar "Biz hâlâ savcılıktan yazı bekliyoruz" dedi emniyet yetkilileri. Bir an önce gözaltına almaları gerektiğini düşünüyorlar, bu ülkede herkesin ayakkabı numaralarını bilenler, suçsuz insanları sabahın köründe göz altına alanlar, hâlâ bu saate kadar talimat bekliyorlar. Tam yayına girerken Sultanbeyli İlçe Başkanımız aradı, ne söyleyecek bilmiyorum. Ama ben aynen böyle anlatacağım dediğim için, şu ana kadar bu kişiler alınmamıştı.

Ailelere bir çağrı yapacağım, evlatlarınızı ve gençlerinizi AK Parti'ye teslim etmeyin. Çocuklarınızın ahlakını bozuyorlar. Eminim gençler bunu yapmaz. Gençlerin asla ve asla yapmayacağı işleri bu şekilde yapmalarına vesile oluyorlar. AK Parti Gençlik Kolları'nda çalışıyorlar. Belge, bilgi ve görüntüyle konuşuyorum. 30 yaş altı iki kişi. O gençlerin isimlerini vermeyeceğim. Orada suçlu gençler değil. Eğer bir genç, bir siyasi partide bunu yapabiliyorsa, yaptığında sırtının sıvazlanacağını bildiği için.