Kaftancıoğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na yönelik kara propaganda afişi asan Ülkü Ocakları'na: Son kez uyarıyorum!

Kaftancıoğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na yönelik kara propaganda afişi asan Ülkü Ocakları'na: Son kez uyarıyorum!
Yargıtay’ın siyasi parti üyeliğini düşürdüğü eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik kara propaganda afişi...

Yargıtay’ın siyasi parti üyeliğini düşürdüğü eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik kara propaganda afişi asan Ümraniye Ülkü Ocakları'na tepki gösterdi. Afişin CHP'li üyeler tarafından kaldırıldığı ve asanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

CHP’nin İstanbul örgütlenmesinde hala çalışmalarına devam eden Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik Ümraniye Ülkü Ocakları binasından karşı binaya uzatılan iple asılan kara propoganda afişinin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Üzerinde "Dikkat et, attığın oy Mehmetçiğe kurşun olmasın" yazan afişe tepki gösteren Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Gençleri zehirleyen sadece AKP değil, Ülkü Ocakları da öyleymiş meğerse… Yalana, iftiraya sığınacak kadar çaresiz kalmış olmanız üzücü. Son kez uyarıyorum! İftiralarınıza devam ederseniz eğer ne yapacağımızı çok iyi biliyorum!

Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy; Mehmetçiğin yaşam ve her türlü haklarının korunması, astsubayların tazminat problemlerinin çözülmesi ve sözleşmeli erbaşların kadroya alınması gibi onlarca problemin çözülmesi demektir aynı zamanda…"