Kayseri’de sahte CHP broşürleri: SİHA üretimini durduracağız, Doğu Akdeniz’den çekileceğiz…

Kayseri’de sahte CHP broşürleri: SİHA üretimini durduracağız, Doğu Akdeniz’den çekileceğiz…
Kayseri’de CHP adına bastırılmış sahte seçim broşürleri araçların üzerine bırakıldıCHP Adına, Kayseri’de dağıtılan broşürlerde partinin vaat olarak gündeme getirmediği belirli konular yer aldı.Gazeteci İsmail Saymaz,...

Kayseri’de CHP adına bastırılmış sahte seçim broşürleri araçların üzerine bırakıldı

CHP Adına, Kayseri’de dağıtılan broşürlerde partinin vaat olarak gündeme getirmediği belirli konular yer aldı.

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaştımda, CHP adına dağıtılan 'provokatif' ilanları paylaştı. İlanların ön yüzünde Millet tİttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sana Söz' sloganı yer alırken, arka yüzünde ise, "Doğu Akdeniz'den çekileceğiz", "SİHA'ların üretimizini durduracağız" ve "Suriye'nin kuzeyinden çekileceğiz" gibi çok sayıda CHP tarafından daha önce dillendirilmemiş vaatler yer aldı.

Saymaz, sosyal medya hesabından, "Kayseri’de arabalara bırakılan provokatif ilanlar" başlığıyla 'sözde' CHP seçim vaatlerinin yer aldığı afişleri paylaştı. 

Afişlerde, "Terör örgütlerine düzenlenen askeri operasyonları durduracağız", "Terörle iltisaklı olsalar dahi belediyelere kayyum atamalarını bitireceğiz" gibi çok sayıda ifade yer aldı.