Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi’nde Erdoğan’ın şarkısıyla karşılanacak
Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mayıs'ta CHP Genel Merkezi'ne giderek halkla bayramlaşacak. Kılıçdaroğlu’nun güller ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapılan videolarda sıkça kullanılan "Gül Ki Güller Açsın" türküsüyle karşılanacağı belirtildi.
GAZETE PENCERE - Mahkemenin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) için "mutlak butlan" kararı vermesinin ardından Genel Başkanlık görevine geri getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin Genel Merkezi'ne 30 Mayıs'ta gideceği duyuruldu.
Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 14.00'te yapılması planlanan bayramlaşma programına dair ayrıntılar dikkat çekti.
Kılıçdaroğlu'nun basın sözcüsü Atakan Sönmez, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasi partilerin bayramlaşma yoğunluklarından dolayı 28 Mayıs'ta olacak bayramlaşmayı 30 Mayıs'ta herkese açık olacak şekilde saat 12.00'de halk buluşmasıyla birlikte yürütecek" demişti.
ERDOĞAN VİDEOLARINDAKİ TÜRKÜ: GÜL Kİ GÜLLER AÇSIN
Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Merkezi’nde güller ve “Gül Ki Güller Açsın” türküsüyle karşılayacağı gündeme geldi.
Kılıçdaroğlu'nu karşılama müziği olarak seçilen "Gül ki güller açsın" türküsü AK Parti tarafından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için yapılan editlerde de sıkça kullanılıyor.
ŞAMİL TAYYAR’DAN ‘BİZDE HAZIR VAR’ MESAJI
Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar ise Kılıçdaroğlu’nun müzik seçimiyle ilgili “Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi’nde ‘Gül ki güller açsın’ şarkısıyla karşılanacakmış. Bizde hazır var, buyurun” diyerek Erdoğan videosu paylaştı.
Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi’nde ‘Gül ki güller açsın’ şarkısıyla karşılanacakmış.
— Şamil Tayyar (@samiltayyar27) May 29, 2026
Bizde hazır var, buyurun???? pic.twitter.com/FYmsf4GQcg
TÜRKÜNÜN SÖZLERİ…
Sözleri Kul Duran'a ait olan, Cengiz Özkan ve Muharrem Temiz gibi sanatçıların seslendirdiği "Gül Ki Güller Açsın" türküsünün sözleri:
Gül ki güller açsın gül yanağında
Yanım sola dönük yatam sağında
Firdevs'in ala da İrem bağında
Sana benzemeyen gül olmaz olsun
Gül olmaz olsun amaan
Yılda iki bayram gözüme görün
Hasretine katlanamam ölürüm
Bedir saçı belik belik örgülüm
Varsın sensiz geçen yıl olmaz olsun
Aman aman aman...
Dağladın sinemi göz göre göre
Bir gönül içinde yandım bin kere
Çunacağım yoktu kız çundurdun ele
Elde senin gibi yar olmaz olsun
Yar olmaz olsun amaan
Ettin kul Duran'ı derde müptela
Açtın bu başıma oy bin türlü bela
Yetmiye muradın kız yanına kala
Her dem iki yakan da bir olmaz olsun
Kaynak:Haber Merkezi