Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı olmamı istemeyen iki kesim var

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı olmamı istemeyen iki kesim var
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin Cumhurbaşkanlığı görevine gelmesini istemeyen iki kesim olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, bunlardan birisinin "5'li çete"...

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin Cumhurbaşkanlığı görevine gelmesini istemeyen iki kesim olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, bunlardan birisinin "5'li çete" diğerinin de uyuşturucu baronları olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu, Kırşehir'de açıklamalarda bulunuyor. CHP liderinin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Fakir aileleri sırayı diz, bütün TV’ler izlesin bunu kabul etmiyorum. Yoksulluğu afişe etmeyeceksin. Bir yerde yoksul varsa o yoksulluk devleti yönetenlerin ayıbıdır. Yoksulluğu bitireceğim.

Bu topraklara baharı ve huzuru getireceğim. Hiçbir yoksul ailenin elektriği ve suyu, doğal gazı asla kesilmeyecek. Huzur içinde yaşayacağız. Köylerde çalışan kadınları da biliyorum. Onlara da sözüm var. SGK primlerini devlet ödeyecek. 

"SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİ YOLLAYACAĞIZ"

Adaletsiz bir dünyayı asla kabul etmiyorum. Çünkü devletin dini adalettir. Adaleti inşa edeceğiz.  Türkiye yol geçen hanına döndü, bütün sınırlarımız delik deşik. En geç iki yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi Suriye’ye yollayacağız. Sosyal güvenlik sisteminin yeniden yapılandırılması lazım.

Adaletin gelmesinin yollarından birisi de gelir dağılımının hakça bölüşülmesidir. Cumhurbaşkanı olmamı istemeyen iki kesim var, bir beşli çeteler ve uyuşturucu baronları. Yuh çekmeyin, sandığa gideceksiniz, oy kullanacaksınız."